O nama

Domi-prijevoz priča

... počeci sežu u 1993. godinu

Uspješno poslujemo već dugi niz godina, a počeci sežu u 1993. godinu. Preko 20 godina prisutni smo na tržištu, kako u povremenom autobusnom, tako i u linijskom prijevozu.Trenutno posjedujemo 59 dopusnica za obavljanje javnog linijskog prijevoza i time pokrivamo prijevoz za srednje škole Zlatar, Konjščina, Bedekovčina, Zabok i Oroslavje.
Obrt je kroz godine napredovao, neprestanim ulaganjem u novi vozni park, nudeći različite kapacitete autobusa i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika.

Samim time smo danas u mogućnosti klijentima ponuditi visoko turističke autobuse za potrebe povremenog i organiziranog prijevoza. Obrt doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih klijenata i putnika.

Zbog raznovrsnosti potražnje posjedujemo veći broj autobusa, koji uključuju: kombi vozila od 8 sjedala, mini buseve od 19 sjedala, pa sve do autobusa od 87 sjedala, marke Setra, Mercedes – Benz, Neoplan i Volkswagen.

 

Profesionalnost osoblja se izuzetno cijeni i poštuje.

Zahvala povodom 10. godišnjice rada.

Profesionalnost, znanje i volja ključ su uspjeha. Poštujući pravila struke daju jamstvo da će zatražena usluga biti besprijekorno izvršena.

Naš dugoročni cilj je zadovoljiti i najzahtjevniji tip korisnika.
Uvjerite se u našu profesionalnost i krenite na putovanje s nama.